Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site
                                        Alle prijzen zijn inclusief BTW    copyright © Detegelsite.nl
Volg ons :   

Apulia Ivory Beige Romaans verband

    Voorraadartikel: Ja


€ 84,50 per m²

Uw prijs:
€ 56,50 per m²

Palletprijs:
€ 54,50 per m²

    Bij minimale afname van een pallet of meer (extra voordelig):
  • Koop min. 28 BE's voor € 54,50 per m² en bespaar ca. 4 % extra
Snel overzicht
Natuursteensoort: travertin
Kleur: beige
Land van herkomst: Turkije
Oppervlak: soft finish
Dikte: ca. 1,2 cm
Toepasbaar buiten: nee
Besteleenheid: klein romaans verband

Besteleenheid ( BE ) : 1 / 1.44 m2

Apulia Ivory Beige Romaans verband

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details
Apulia Collection "Anticato". Turkse travertin getrommeld en ongestopt met een soft finish oppervlak. Onderhouds informatie:

Cementsluierverwijderaar: Moller R55 ZUURVRIJ. Impregneermiddel (na droogperiode): Anticato was. Onderhoud ( Dagelijks/ wekelijks ): Moller P24. Onderhoud ( 6x per jaar in het dweilwater ): Marmermelk.

Detegelsite geeft u de volgende tip vóór het verwerken: Het is raadzaam om de geleverde partij natuursteen onmiddellijk na levering op de bouwplaats binnen te zetten of op zijn minst te beschermen tegen regen, wind en eventuele vorst. Controleer voor het leggen de tegels op beschadigingen en gebruik eventueel beschadigde tegels voor het zagen van passtukken. Elke partij dient vooraf goed gemengd te worden. In de praktijk dient men achtereenvolgens tegels, banen enz. te verwerken, die telkens uit verschillende kisten of dozen afkomstig zijn. De verschillende kleurnuances die in een partij natuursteen voorkomen, worden op die manier goed verdeeld over de gehele vloer. Deze manier van verwerken zal met zekerheid leiden tot het mooiste resultaat!.

LET OP !!! Bij plaatsing van de passtukken aan de muur, altijd tegels verzagen en nooit de vaste afmetingen toepassen. Belangrijke opmerking aangaande het verleggen van een Romaans verband. Niet alle leveranciers zijn in staat het Romaans verband modulair te leveren. Modulair houdt in dat men de tegels kan verwerken met een voeg die overal even breed is. Soms worden alle afmetingen tegels in de "volle maat" geleverd (bij klein Romaans verband 20x20 / 20x40 / 40x40 / 60x40 cm en bij groot Romaans verband 30x30 / 30x60 / 60x60 / 90x60 cm), soms wordt alleen de kleinste vierkante tegel in een kleinere afmeting geleverd (bij klein Romaans verband 19,7x19,7 of 19,5x19,5 cm, bij groot Romaans verband 29,7x29,7 of 29,5x29,5 cm). Weer andere leveranciers leveren zowel de kleinste vierkante tegel en de kleinste rechthoekige tegel in een aangepaste (kleinere) afmeting. Door deze verschillen is het van groot belang dat de tegelzetter VOOR het verwerken eerst een proefstuk uitlegt ALVORENS te starten met de verwerking in de mortel of de lijm. In sommige gevallen moet er met de breedte van de voegen worden "gespeeld" en is het niet mogelijk om overal een even brede voeg aan te houden of om langs een touwtje te verleggen. Vaak is een eerste reactie er een van "dit kan toch niet…". Feit is echter dat juist deze (overigens geringe) ongelijkheid in de voegen een verouderde vloer veel authentieker en een minder "kunstmatig" karakter geeft, wat de algehele uitstraling van de vloer alleen maar ten goede komt !.
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:
Möller HMK R155 Grondreiniger 1 liter


€ 19,50 per stuk

Uw prijs: € 16,95 per stuk

Möller HMK P324 Edelzeep 1 liter


€ 16,50 per stuk

Uw prijs: € 13,95 per stuk

Bellinzoni Marmermelk 1 liter
€ 29,50 per stuk