Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site
                                        Alle prijzen zijn inclusief BTW    copyright © Detegelsite.nl
Volg ons :   

Möller HMK P323 Slijtvaste coating 1 liter

    Voorraadartikel: Ja


€ 27,50 per stuk

Uw prijs: € 24,70 per stuk

Snel overzicht
Möller HMK P323 Slijtvaste coating 1 liter

Besteleenheid : 1 st / flacon 1 liter

Möller HMK P323 Slijtvaste coating 1 liter

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen
Details
HMK P323 Slijtvaste zijdeglans.

Zijdeglans voor natuursteen en onverglaasde tegels.

HMK P323 Slijtvaste zijdeglans is een glans- en onderhoudsmiddel. Geschikt voor ruwe, matte, en doffe vloeren van natuursteen en keramiek zoals betonsteen, asfalttegels, tegels en plavuizen. Zonder uitwrijven krijgt de vloer een mooie zijdeglans en wordt eenvoudiger in onderhoud. De beschermlaag werkt water- en vuil afstotend.

Binnenshuis te gebruiken: ja

Buitenshuis te gebruiken: nee

Vooraf:

Lees het etiket voor gebruik van het product goed door. Op een schone, droge en vlekvrije vloer aanbrengen.

Verbruik:

Afhankelijk van het zuigvermogen van het oppervlak ca. 15 tot 30 m² per liter (puur). Indien toegepast als dweilwas voor onderhoud van uw vloer: ca. 100 à 200 ml HMK P323 Slijtvaste zijdeglans per 10 liter water, verbruik ca. 150-250 m²/liter.

Testen:

Test het product voordat u begint op bijvoorbeeld een onopvallende plaats of losse tegel om het effect, de hoeveelheid en de werktijd te bepalen.

Werkwijze:

Schakel de vloerverwarming uit. Laat de ondergrond afkoelen tot zijn natuurlijke temperatuur, maak hem grondig schoon en laat hem drogen tot max. restvochtgehalte van ca. 2-4% HMK P323 Slijtvaste zijdeglans schudden voor gebruik. Verdun het product bij de eerste behandeling 1:10 met helder water. Breng HMK P323 Slijtvaste zijdeglans dun en gelijkmatig aan met een niet pluizende lap, spons of platte vloerzwabber. Breng HMK P23 Slijtvaste zijdeglans bij sterkzuigende vloeren geconcentreerder aan.

Achteraf:

Indien bovenstaande was bedoeld als onderhoud kunt u de vloer na drogen direct weer in gebruik nemen. Droogtijd afhankelijk van de luchtvochtigheid en luchtcirculatie 50 tot 60 minuten.

Veiligheid:

Niet vlambaar. Niet gevaarlijk. Buiten bereik van kinderen houden.

Opslag:

Indien koel en donker opgeslagen, dan is HMK P323 Slijtvaste zijdeglans is meerdere jaren houdbaar. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Niet mengen met andere reinigingsmiddelen, impregneringen, verzegelingen of onderhoudsmiddelen.