Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site
                                        Alle prijzen zijn inclusief BTW    copyright © Detegelsite.nl
Volg ons :   

Möller HMK R161 Grondreiniger porcelanato 1 liter

    Voorraadartikel: Ja


€ 21,45 per stuk

Uw prijs: € 19,51 per stuk

Snel overzicht
Möller HMK R161 Grondreiniger porcelanato 1 liter

Besteleenheid : 1 st / flacon 1 liter

Möller HMK R161 Grondreiniger porcelanato 1 liter

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen
Details
HMK R161 Grondreiniger voor porcelanato

Verwijdert olieachtige en zware vetten. Alleen geschikt voor zuurbestendige ondergrond.

HMK R161 is een super sterk hoog alkalisch reinigingsmiddel, het verwijdert olieachtige en vettige lagen van o.a. nieuwe tegelvloeren, resten onderhoudsproducten, bouwvervuiling van tegels, plavuizen, porcelanato , cotto, baksteen enz. Gepolijste keramische oppervlakken worden niet aangetast.

Binnenshuis te gebruiken: ja

Buitenshuis te gebruiken: ja

Vooraf:

Lees het etiket voor gebruik van het product goed door. Indien de vloer net gelegd en gevoegd is: de vloer eerst laten drogen na het voegen (vraag om advies bij uw tegelleverancier). De vloerverwarming dient bij intensieve reiniging uitgeschakeld te zijn (dit vergemakkelijkt de reiniging).

Verbruik:

De benodigde hoeveelheid HMK R161 is afhankelijk van het zuigvermogen van het oppervlak en de mate van de vervuiling. Algemeen kan het volgende aangehouden worden: 1 liter HMK R161 op 2 liter helderwater is ca. 10m² en 1 liter R161 op 20 liter water is ca. 80 m².

Testen:

Test het product voordat u begint op een onopvallende plaats of een losse tegel om de menggraad het effect en de werktijd te bepalen.

Werkwijze:

Laat de ondergrond afkoelen tot zijn natuurlijke temperatuur. Verwerking: al naar gelang van de soort en ernst van de vervuiling HMK R161 tot 1:2 tot 1:20 verdunnen. Bij zeer sterke vervuiling HMK R161 1:1 gebruiken. Enkele minuten laten inwerken en tussendoor schrobben. Niet laten indrogen en met ruim water en wat HMK R59 toegevoegd naspoelen en neutraliseren. Voorzichtig met onverdunde HMK R161 op gevoelige oppervlakken, zoals hout, verschillende kunststoffen, geverfde- en gelakte oppervlakken e.d. Spetters direct afspoelen. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een waterzuiger adviseren wij HMK Z102 Ontschuimer in de waterzuiger te doen deze vermindert de schuimvorming.

Achteraf:

Indien bovenstaande was bedoeld als onderhoud dan kunt u de vloer direct weer in gebruik nemen. Indien bovenstaande was bedoeld om vervolgens de vloer te gaan beschermen, laat dan de vloer 24 uur drogen.

Veiligheid:

Bij de verwerking van HMK R161 moeten de ruimtes goed geventileerd worden, draag een beschermende handschoenen. Irriterend voor huid en ogen, draag een veiligheidsbril of gezichtsbescherming. Bij aanraking met de ogen grondig en met veel water spoelen en arts consulteren. Niet mengen met andere producten. Bevat natriumhydroxyde. Veroorzaakt zware etsplekken. Besmette kleding direct uittrekken Levensmiddelen verwijderen geur overname mogelijk. Buiten bereik van kinderen houden.

Opslag:

Bewaar HMK R161 gesloten met een temperatuur tussen de 12C-25C op een droge donker plaats. HMK R161 kan een aantal jaren bewaard worden. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Niet mengen met andere reinigingsmiddelen, impregneringen, verzegelingen of onderhoudsmiddelen.