Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site
                                        Alle prijzen zijn inclusief BTW    copyright © Detegelsite.nl
Volg ons :   

Möller HMK S234N Vlekstop 1 liter

    Voorraadartikel: Ja


€ 49,50 per stuk

Uw prijs: € 45,90 per stuk

Snel overzicht
Möller HMK S234N Vlekstop 1 liter

Besteleenheid : 1 st / flacon 1 liter

Möller HMK S234N Vlekstop 1 liter

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen
Details
HMK S234n Vlekstop

Vlekstop olie, vet, vuil en waterafstotend.

HMK S234n is een gebruiksklaar impregneermiddel op basis van oplosmiddelen. Door de impregnering wordt binnendringen van water, vet, vuil, olie en verf voorkomen bij alle natuursteen bewerkingen (zacht en hardgesteente) en kunststeen, niet geglazuurde tegels, baksteen en klinkers binnen en buitenshuis. De kleur en structuur van het oppervlak worden nauwelijks beïnvloed.

Binnenshuis te gebruiken: ja

Buitenshuis te gebruiken: ja

Vooraf:

Lees het etiket voor gebruik van het product goed door. Werk op een schoon, droog en vlekvrij oppervlak.

Verbruik:

Afhankelijk van het zuigvermogen van de ondergrond ca. 4-20m² per liter.

Testen:

Test het product voordat u begint op bijvoorbeeld een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect de hoeveelheid en de werktijd te bepalen.

Werkwijze:

Schakel de vloerverwarming uit laat de ondergrond afkoelen tot zijn natuurlijke temperatuur, maak hem grondig schoon en laat hem drogen (max restvochtgehalte 2-4%). Breng HMK S234n met een zachte kwast of een roller met korte haren in ruime hoeveelheid, maar gelijkmatig op de zuigende ondergrond aan. Behandel sterk zuigende oppervlakken na ca. 60 minuten opnieuw. Bij zwakzuigende oppervlakken HMK S234n verdunnen met verfverdunner ca. 1:10. Verwijder overtollig HMK S234n voor het indrogen volledig met wisser, doeken of tissuepapier. Buiten en bij gevels kan HMK234n ook op het te behandelen materiaal worden gespoten (airless). Indien er nog teveel aan impregneer aanwezig binnen 12 uur verwijderen met terpentine, na 12 uur met HMK R154 Lösefix -wateroplosbaar- verwijderen..

Achteraf:

Droogtijd is afhankelijk van temperatuur en de luchtcirculatie ca. 4-6 uur. Gedurende deze tijd het oppervlak niet betreden. Oppervlakken van o.a. rubber en kunststoffen, gelakte materialen en oppervlakken die niet bestand zijn tegen oplosmiddelen niet met dit product behandelen of besmetten. De werking van het product ontwikkelt zich in 48 uur.

Veiligheid:

Bij het verwerken van HMK S234n moeten de ruimtes goed geventileerd worden of een ademmasker met filter dragen. Levensmiddelen verwijderen vanwege geur overname. De achterblijvende vaste stof is niet schadelijk. Buiten bereik van kinderen houden.

Opslag:

Bij koel en droog opslaan is HMK S234n ca. 2 jaar te bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Niet mengen met andere reinigingsmiddelen, impregneringen, verzegelingen of onderhoudsmiddelen.