Partner links

Bedrijven die mogelijk interessant voor u kunnen zijn worden hieronder weergegeven:

Denatuursteensite.nl

De mooiste collectie natuursteen vloeren wordt aangeboden op Denatuursteensite.nl. Door jarenlange expertise zijn zij in staat het allerbeste te laten zien wat op natuursteen gebied verkrijgbaar is. Tevens vindt u hier uitgebreide informatie omtrent legadvies en onderhoud.

Warmtestore Uw haardenspecialist

Bent u op zoek naar een houtkachel, open haard of een trendy gashaard, dan is een bezoek aan Warmtestore in Kampen zeker de moeite waard. In hun uitgebreide nieuwe showroom staat alles overzichtelijk gepresenteerd, waarbij zij u bij staan in het maken van de juiste keuze en streven naar een 100% tevredenheidsgarantie.

Thuis Schoonmaken.nl

Voor professionele schoonmaakartikelen en schoonmaaktips om op een gemakkelijke manier uw gehele huis schoon te maken bent u bij Thuis Schoonmaken.nl aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche weten zij als geen ander welke schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen voor u thuis het beste geschikt zijn.

Helex Haarden

Bij Helex kunt u terecht voor een uitgebalanceerd assortiment aan gas, hout en pellet gestookte haarden en kachels. Zowel inbouw als vrijstaand behoren tot de keuze.