Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site
                                        Alle prijzen zijn inclusief BTW    copyright © Detegelsite.nl
Volg ons :   

Terra Tones

Mosa Terra Tones wandtegels en vloertegels

Op basis van de gerenommeerde Terra Maestricht tegels ontwikkelde Mosa een innovatief en prijswinnend tegelconcept dat uniek is in zijn soort: Terra Tones. Geen tegelserie in de klassieke zin, maar een vernieuwend en subtiel tegelvlak in afgewogen keramische tinten.
Het resultaat: een levendige gevel, vloer of wand met natuurlijke uitstraling. Voor binnen en buiten. Terra Tones is een set van drie tegels in een kleurgroep. De kleurgroepen zijn middengrijs (206), antraciet (216) en koel zwart (203). Per set worden een lichte toon (X), een middentoon (Y) en een donkere toon (Z) in steeds gelijke hoeveelheden (in m²) geleverd. Door het mixen van deze tonen ontstaan verrassende keramische vlakken. Ter inspiratie ontwikkelde het Mosa Design Team verschillende tegelpatronen waarbij het Terra Tones-effect optimaal tot zijn recht komt. Terra Tones heeft een subtiel poederachtig vlak oppervlak (V). De ongeglazuurde tegels zijn slijtvast, vorstbestand, weerbestendig en sterk. Ze zijn standaard leverbaar in de formaten : 60 x 60 cm en 60 x 120 cm. De stroken in 5 x 60 cm,
10 x 60 cm, 15 x 60 cm en 30 x 60 cm. Terra Tones is gerectificeerd en supermaatvast, hetgeen een smalle voeg (≥ 2 mm) mogelijk maakt.
De collectie heeft het Cradle to Cradle® Silver certificaat.