Bestellen

Tegels en aanverwante artikelen zoals lijm en hoekprofielen besteld u snel en eenvoudig 24/7 op Detegelsite.nl

Het bestelproces is eenvoudig. Voer het aantal benodigde dozen, stuks, besteleenheden in, en voeg deze toe aan de winkelwagen. Maak de keuze tussen afhalen of bezorgen. Kiest u voor afhalen, neem dan eerst contact op met klantenservice om de afhaal locatie te bespreken alvorens een opdracht te plaatsen.

Orders boven de € 950,- incl. btw worden GRATIS bij u afgeleverd in Nederland.
Voor orders onder de € 950,- incl. btw vragen wij een vergoeding voor de transportkosten van € 69,50 incl.btw.

Informeer voor levering België, Duitsland en Luxemburg eerst naar de transportkosten voordat u een bestelling plaatst.

De verzendtarieven worden uitsluitend bepaald op de kostprijs (geen winstoogmerk) zodat we uw bestelling zo voordelig mogelijk kunnen versturen

Nabestellen

Tegels hebben een kleurnummer en kaliberformaat. Dit staat op de zijkant van de verpakking gedrukt. Bij een nabestelling dient u dit in uw opdracht onder opmerkingen te vermelden.
Detegelsite zal trachten volgens deze specificaties na te bestellen. Indien deze specifieke nabestelling niet meer voorradig is bij de leverancier / fabrikant kan de nabestelling hiervan afwijken.

Nabestellingen kunnen c.a. 5 werkdagen tot 3 weken duren en worden voor de normale dozenprijs in rekening gebracht.

Tip

Controleer voordat u de tegels aan gaat brengen, of u voldoende heeft om een wand, vloer of ruimte in zijn geheel af te werken. Mocht u namelijk tijdens de werkzaamheden er achter komen dat  het aantal tegels niet toereikend is dan kan het zo zijn dat de afwijking van de nabestelling bij verwerking in het zelfde vlak (wand of vloer) extra opvalt.

Keuring geschied voor verwerking, aanspraak na verwerking is niet mogelijk.

Heeft u nog vragen na aanleiding van de bestelprocedure, levertijd of waar u het artikel kunt afhalen, neemt u dan contact op met klantenservice: 0486 – 454050 (maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.00 uur).