Staat uw artikel er niet bij?

Vraag deze dan aan d.m.v. een offerte.
GROTERE AFNAMES EXTRA VOORDELIG!

Advies op maat?

Bel onze klantenservice
maandag t/m vrijdag 9:00 – 17:00

Flaviker keramische tegels

Flaviker is een merk met keramische tegels in de mooiste tegelstijlen. Van tijdloos keramiek tot de nieuwste trend, met Flaviker kiest u altijd voor de beste kwaliteit.

De populairste tegelstijlen vindt u terug in verschillende collecties van Flaviker. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Betonlook: De collecties Backstage & Re-tour hebben een betonlook gecombineerd met een wat landelijke uitstraling. De Rebel-lijn combineert het stoere van beton met een metallook.
  • Houtlook: In ons assortiment vindt u tevens de prachtige Cozy & Dakota collecties terug. Deze series zijn zeer populair en breed toepasbaar. Op zoek naar een andere houtlook collectie? Ook hebben wij de Nordik wood collectie opgenomen in ons aanbod.
  • Natuursteenlook: In vele variaties vindt u natuursteenlook terug in Flaviker collecties. Zo heeft de Supreme Evo collectie een chique marmerlook, de Navona-lijn bevat tegels met de uitstraling van travertin en Still No_w biedt zeer neutrale tegels met een licht natuursteen uiterlijk.

Dit zijn een aantal van de meest voorkomende Flaviker tegelcollecties; bent u opzoek naar een andere collectie?
Bekijk direct ons uitgebreide Flaviker assortiment. Zo vindt u altijd wel de perfecte tegel voor uw project!

Heeft u nog vragen? Onze ervaren klantenservice helpt u graag verder. Wilt u nog meer informatie over Flaviker vloertegels?
Bezoek direct de website van Flaviker zelf: Detegelsite – Flaviker informatie.