Veilig betalen

Wij hanteren de hoogste veiligheidsstandaarden om uw privacygevoelige informatie te beschermen. Detegelsite biedt u de volgende mogelijkheden aan voor het betalen van uw opdracht:

iDEAL

Bij betalen via iDEAL wordt het bedrag na afronden van uw bestelling direct via internetbankieren aan ons overgemaakt. Dit gebeurt via de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is vertrouwd, gemakkelijk, veilig en snel. Op iDEAL.nl ziet u meer informatie over deze meest gebruikte vorm van betalen. Na opdracht ontvangt u een bevestiging per email. Klantenservice neemt met u contact op om een afleverdatum te bespreken.

Betalen door het overmaken van de rekening

U betaalt per bank. Nadat uw opdracht bij ons binnenkomt, ontvangt u per e-mail de opdrachtbevestiging. Hierna maakt u het bedrag met vermelding van opdrachtbevestigingsnummer aan ons over. Houdt u rekening met een overboek tijd van 1 tot 3 dagen. Bij betaling uit bouwdepot kan de overboek tijd ca. 1 week zijn. Zodra uw betaling door Detegelsite is ontvangen mailen wij u de factuur en nemen uw opdracht in behandeling.

Tevens kunt u ook kiezen voor de optie achteraf betalen op factuur.
De opdracht wordt bevestigd en wij vragen om een aanbetaling van 50 %. De betaling geschiedt door te kiezen voor Bankoverschrijving en het bedrag over te maken met referentie van het ordernummer. Het resterende bedrag dient binnen vijf dagen na levering te worden voldaan.

Bankgegevens

Valebo bouwmaterialen
Bankrelatie: Rabobank
Bankrekeningnummer: 1600.25.036
Iban nummer: NL05RABO0160025036
Bic code: RABONL2U
Kamer van koophandel nr.: 51577275
Btw Nummer: NL001766666B28