Detegelsite Blog

Op zoek naar informatie en inspiratie voor uw project? Op de blog van detegelsite vind u verschillende posts over het kiezen en verwerken van tegels, maar ook over hoe u het meeste uit uw project kan halen door het kiezen van bepaalde soorten en stijlen tegels.

Woensdag 5 augustus 2020

Een luxe badkamer met betontegels

Met de juiste betonlook tegels, een prachtig badkamermeubel en een regendouche bent u al goed op weg voor een spa gevoel. Maar toch ontbreekt er nog iets. Met slechts enkele kleine aanpassingen creëert u een sfeervolle en luxe badkamer.

Gouden details

Als de basis staat is het alleen nog maar nodig om de puntjes op de i te zetten. Dit kunt u eenvoudig doen met enkele accessoires. Kies voor een mooi zeepbakje of een luxe zeepdispenser. Kies daarna een tandenborstelhouder uit in precies dezelfde stijl. Zo creëert u samenhang wat zorgt voor rust.

Om de wastafel af te maken kunt u er een mooie kaars of geurstokjes neerzetten. Zowel een kaars al geurstokjes zorgen voor een luxe uitstraling. Naast de sfeer van de badkamer is de geur ook een belangrijk aspect die u zeker niet moet vergeten.

Is er geen ruimte meer op de wastafel? Dan kunt u de kaars en geurstokjes ook kwijt boven de wc, op de vensterbank of op een houten wandplank.

Een mooie plant

Afhankelijk van de grootte van de badkamer kunt u ook één of enkele planten kwijt in de badkamer. Planten zijn niet alleen erg sfeervol, maar ook goed voor de luchtkwaliteit van de ruimte. Luchtzuiverende planten zorgen er namelijk voor dat CO2 wordt omgezet in zuurstof en dat er genoeg waterdamp in de ruimte is. Ideaal!

Als u een badkamerplant wilt toevoegen, dan kunt u het beste kiezen uit één van de volgende planten:

  • Varen
  • Calathea
  • Ficus
  • Lepelplant
  • Schefflera
  • Bromelia (Ananas)
  • Aloë Vera
1
2
3
1

Kies voor betonlook tegels voor een moderne uitstraling

2

Kies voor een plant in uw badkamer voor een sfeervolle uitstraling

3

Kies voor een mooi bad om uw ruimte compleet te maken

Marmerlook tegels

Marmerlook tegels zijn terug van weg geweest. Deze keramische tegels hebben de uitstraling van marmer met de voordelen van een keramische tegel. Gemakkelijker in onderhoud, minder prijzig en toch een luxe uitstraling. In deze blogpost vind u alle tips & tricks omtrent marmerlook tegels.

Visgraatpatroon tegels

Bent u op zoek naar een bijzondere en fraaie uitstraling voor uw project? Kijk dan eens naar het visgraatpatroon! Dit motief is op de vloer en de wand te verwerken en met verschillende soorten langwerpige tegels. Van kleurrijke wandtegels van Sottocer tot houtlook tegels van Finest Ceramics.