Detegelsite Blog

Op zoek naar informatie en inspiratie voor uw project? Op de blog van detegelsite vind u verschillende posts over het kiezen en verwerken van tegels, maar ook over hoe u het meeste uit uw project kan halen door het kiezen van bepaalde soorten en stijlen tegels.

Tegels voor in de keuken

Tegels voor in de keuken zijn altijd een goede keuze, voor zowel op de vloer als aan de wand. U kunt voor de vloer kiezen voor een stoere betonlook tegel, een chique marmerlook tegel of een prachtige vloer met natuursteenlook tegels, om een aantal stijlen te noemen. Ook voor een wand in uw keuken zijn er vele opties. In deze blogpost zullen we een aantal mogelijkheden voor uw project bespreken.

Tegels voor in de slaapkamer

Vaak is het niet de eerste ruimte waar mensen aan denken om tegels voor te kiezen. Maar er zijn vele mooie toepassingen voor tegels in uw slaapkamer, voor zowel op de vloer als op de wand. In deze blogpost zullen we er een aantal bespreken.

Marmerlook tegels

Marmerlook tegels zijn terug van weg geweest. Deze keramische tegels hebben de uitstraling van marmer met de voordelen van een keramische tegel. Gemakkelijker in onderhoud, minder prijzig en toch een luxe uitstraling. In deze blogpost vind u alle tips & tricks omtrent marmerlook tegels.