Nabestellen

Tegels hebben een kleurnummer en kaliberformaat. Dit staat op de zijkant van de verpakking gedrukt. Bij een nabestelling dient u dit in uw opdracht te vermelden. Detegelsite zal trachten volgens deze specificaties na te bestellen. Indien deze specifieke nabestelling niet meer voorradig is bij de leverancier/fabrikant kan de nabestelling hiervan afwijken, dit is geen reden tot afkeur. Nabestellingen kunnen ca. 5 werkdagen tot 3 weken duren en worden voor de normale dozenprijs in rekening gebracht.

Tip

Controleer voordat u de tegels aan gaat brengen, of u voldoende heeft om een wand, vloer of ruimte in zijn geheel af te werken. Mocht u namelijk tijdens de werkzaamheden er achter komen dat  het aantal tegels niet toereikend is dan kan het zo zijn dat de afwijking van de nabestelling bij verwerking in het zelfde vlak (wand of vloer) extra opvalt.

Wilt u meer informatie over het bestellen van tegels en aanverwante artikelen dan verwijzen wij u door naar de video Detegelsite.nl bestelprocedure in beeld.